Продавець Интернет-магазин "Завхоз" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
212 відгуків
Інтернет-магазин Завхоз
+380 (93) 205-85-49
+380 (68) 286-13-32
Дистилятор "Кошовий" 23 л подвійної перегонки електричний
влево
  • Дистилятор "Кошовий" 23 л подвійної перегонки електричний, фото 2
  • Дистилятор "Кошовий" 23 л подвійної перегонки електричний, фото 3
  • Дистилятор "Кошовий" 23 л подвійної перегонки електричний, фото 4
  • Дистилятор "Кошовий" 23 л подвійної перегонки електричний, фото 5
  • Дистилятор "Кошовий" 23 л подвійної перегонки електричний, фото 6
  • Дистилятор "Кошовий" 23 л подвійної перегонки електричний, фото 7
  • Дистилятор "Кошовий" 23 л подвійної перегонки електричний, фото 8
  • Дистилятор "Кошовий" 23 л подвійної перегонки електричний, фото 9
  • Дистилятор "Кошовий" 23 л подвійної перегонки електричний, фото 10
вправо

Дистилятор "Кошовий" 23 л подвійної перегонки електричний

  • В наявності

10 080 ₴

+380 (93) 205-85-49
  • +380 (68) 286-13-32
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики

На даний дистилятор діє знижка на доставку!

Електрокороб нагріває перегінний бак та проводить дистиляцію від мережі. За принципом роботи нагадує ТЕН, але ефективніше за швидкістю нагрівання та ведення перегонки. Температура контролюється диммером, тому утримується та сама температура протягом усієї перегонки, що у рази підвищує її якість. Повне нагрівання бака на 23 літри відбувається за 30 хвилин. Даний електрокороб легко знімається і надягається назад на бак за 1 хвилину. За рахунок цього бак можна нагрівати як від мережі, так і від інших поверхонь: газові, електроплити. Цей апарат зроблений повністю із харчової нержавіючої сталі високої якості українського виробництва AISI 304. Навіть гайки та з'єднання, і дно, і кришка, і змійовик. При нагріванні вихідне сусло не входить у реакцію з цим видом сталі і шкідливі речовини виділяються в кінцевий продукт. І тим більше ніякої іржі Ви не побачите. В кришці є штуцер. І це означає, що бак можна використовувати для приготування браги. Підійде і звичайний харчовий шланг, відведений у ємність із водою. Але, якщо у Вас є гідрозатвор, він також підійде до нашого апарату.

Принципи работи «КОШОВИЙ» працює від проточної води

1) Від нагрівання зовнішнього відділення перегінного баку (1) пари з нього, минаючи сухопарник (2), очищаються від сивушних олій та домішок. Далі пари, проходячи через проточний охолоджувач (3), конденсуються та потрапляють у внутрішнє відділення перегінного баку – «парової лазні» (4).

2) «Парова лазня» нагріває вміст внутрішнього бака, переганяючи його через царгу-сухопарник тонкого очищення (5). Пари конденсуються, проходячи через охолоджувач, і потрапляють на вихід у вигляді готового продукту (6).

 

Як користуватися?

Користуватися даним апаратом - легко та просто:

  • Залити брагу в перегінний бак, щоб її кількість не перевищувала максимально допустимого обсягу. У внутрішній бак обов'язково залити воду чи за бажанням сік, засипати спеції, фрукти. У царгу з охолоджувачем помістити довільно згорнутий пиж із РПН сітки Панченкова.
     
  • Поставити зібраний апарат із брагою на нагрівальну поверхню, приєднати до охолоджувача шланги подачі, відведення води, не включаючи воду. Довести температуру у баку до 80 градусів. Охолодження на холодильник не подавати. Чекати на появу перших крапель продукту.
     
  • Як тільки продукт почне капати, у деяких випадках може литися невеликим струменем, зменшуємо температуру нагрівальної поверхні доти, щоб на виході продукт не почав капати зі швидкістю 1-2 краплі на секунду. Потім підключаємо подачу води в охолоджувач мінімальним натиском, так щоб на виході товщина струмка води була приблизно 3 мм, а її температура - 40-45 градусів. Ця швидкість є рекомендованою для отримання максимально очищеного продукту. Але не обов'язково, Ви можете прискорити перегонку.
     
  • Відібрати "голови" (початковий продукт) з розрахунку 100 грамів на 1 літр готового продукту. Точніший спосіб відібрати "голови" - на запах. Після відбору раніше описаних 100 грамів на 1 літр, продукт почати збирати в нову чисту ємність, спробувати продукт на запах. Коли починає бути відсутнім неприємний запах, що нагадує ацетон, злити залишки з неприємним запахом і підставити для збирання продукту нову чисту ємність. Можна почати збирати продукт (тіло продукту).
     
  • Процес запущений. Періодично контролювати швидкість перегонки до тих пір, поки швидкість перегонки не зменшиться.
     
  • Коли швидкість перегонки знизилася, збільшити температуру нагрівальної поверхні, поміняти ємність для збору на нову і продовжити відбір доти, доки з'явиться неприємний запах.
     
  • На тому моменті, коли з'явився неприємний запах, можна або зупинити перегонку, або продовжити збирання "хвостів" для інших цілей до повної зупинки процесу. Отримані речовини є небезпечними для життя людини при вживанні. Їх можна використовувати у технічних цілях як замінник ацетону.
     
  • Після закінчення процесу почекати, коли апарат охолоне, розібрати його та ретельно промити всі складові під проточною водою.

Характеристики

Основні характеристики

Матеріал ...........................................................................................Харчова нержавіюча сталь AISI 304

Товщина сталі .................................................................................1,5 мм

Висота в сборі  ...............................................................................80 см

Міцнисть напою ............................................................................80-86 градусів

Вихід продукту з максимального завантаження ..........2,6-3 л

Для нагрівальних поверхонь ..................................................газ, электро, кераміка

Комплектація ..................................................................................Перегонний бак зовнішній, внутрішній бак, 2 прокладки на бак, прокладка на сухопарник, сухопарник, верхній елемент (царга+охолоджувач), баранчики (5 шт.), паспорт товару, гарантійний талон

Подарунки .......................................................................................Книга унікальних рецептів, спиртометр, шланг термостійкий харчовий, 4 м, сітка Панченкова нержавіюча, перехідник на змішувач, термометр-щуп

Перегінний бак

Висота баку .....................................................................................42 см

Діаметр баку ..................................................................................26,5 см

Діаметр горловини .....................................................................110 мм

Прокладка ........................................................................................З харчового термостійкого силікону

Товщина прокладки .....................................................................3 мм

Об `єм баку .......................................................................................23 л

Максимально допустимий об'єм рідини
у зовнішньому баку ....................................................................18 л

Об `єм внутрішнього бака ........................................................2,9 л

Необхідний об'єм рідини у внутрішньому баку .............1 л

Сухопарник

Сухопарник ......................................................................................Нерозбірний

Діаметр сухопарника ..................................................................3,8 см

Висота сухопарника ....................................................................22 см

Царга

Діаметр царги .................................................................................3,2 см

Висота царги ...................................................................................30 см

Охолоджувач

Тип охладжувача ...........................................................................Двоконтурний, проточний

Діаметр охладжувача .................................................................9,5 см

Висота охладжувача ....................................................................14,8 см

Матеріал змійовика .....................................................................Харчова нержавіюча сталь AISI 304

Дефлегматор

Дефлегматор ...................................................................................Повітряний дефлегматор сорочкового типу

Діаметр дефлегматора .................................................................................3,2 см

Висота дефлегматора .................................................................14 см

 

Можливі варіанти різного об'єму (13л, 23л, 33л, 50л, 70л, 100л), та комплектаціі (кількість сухопарників, розбірний сухопарник, та отвір для злиття відпрацьованної браги) на фото 23л. Ціна та габаритні розміри відрізняються, уточнюйте у консультанта. 

Основні атрибути
Об`єм23 л
Країна виробникУкраїна
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 10 080 ₴
Дистилятор "Кошовий" 23 л подвійної перегонки електричнийДистилятор "Кошовий" 23 л подвійної перегонки електричний
В наявності
10 080 ₴
+380 (93) 205-85-49
  • +380 (68) 286-13-32

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner